۱۳۹۹ آذر ۲۷, پنجشنبه

طراوت و شادابی پوست با انواع ماسک های زیبایی

انتخاب بهترین برس مو

انتخاب بهترین برس مو تاثیر زیادی در حفظ طراوت ، شادابی و زیبایی موها دارد پس باید در انتخاب برس مناسب موهایتان دقت به خرج دهید. بُرس زدن مو يکي از معمولي‌ترين و ابتدائي‌ترين کارهايي است که توسط افراد انجام مي شود، اما آيا تا به حال به اين مسئله فکر کرده ايد که ممکن است انتخاب نامناسب بُرسي که به کار مي‌بريد، باعث ايجاد مو خوره، ريزش مو و مشکلات ديگرتان شده باشد؟ آيا بُرس سرتان را با دقت و آگاهي انتخاب کرده‌ايد يا مي‌دانيد که چه نوع بُرسي براي موهايتان مناسب‌تر است؟

انواع و اقسام بُرس ها
برس تونلي: اين برس را به خاطر مجراهاي باز‌ ‌و V شکل آن تونلي مي‌نامند. اين مجراهاي باز به جريان هوا اجازه عبور مي‌دهد.

در نتيجه هواي گرم سشوار در لابه‌لاي مو به گردش در آمده و خود را به ريشه مو مي رساند و باعث افزايش سرعت در امر خشک شدن مو و انبوه به نظر آمدن آن مي‌شود. اين برس به خاطر فاصله زياد سوزن‌هايش براي گره گشائي از مو نيز انتخاب مناسبي است.

برس کوسن دار: ‌اين برس داراي يک پايه کوسن دار پلاستيکي است که سوزن‌هاي برس روي آن سوار شده است. عموما به پايه اين نوع برس ها کمي انحنا داده مي‌شود. از اين برس براي صاف و هموار کردن موها (بدون حجم دادن) استفاده مي‌شود. در صورت استفاده از سوزن‌هاي فلزي بهتر است نوک سوزن‌ها، به توپي‌هاي پلاستيکي ختم شوند‌ تا موجب خراش پوست سر و شکستگي مو نشوند.

برس‌هاي حرارتي: چنين برس‌هايي براي سشوار کشيدن ايده‌آل است چرا که گرم شدن سطح برس مي‌تواند تکميل‌کننده گرماي سشوار باشد. حالت گرد برس نيز باعث مي‌شود موها بهتر حالت بگيرد. با برس گرد حرارتي کوچک مي‌توانيد فرهايي را در موها ايجاد کنيد. هرقدر برس حرارتي شما بزرگ‌تر باشد بهتر مي‌توانيد با آن موها را صاف کنيد.

شانه دندانه پهن: وقتي مو خيس است، هم ضعيف‌تر است و هم راحت‌تر مي‌شکند، به همين دليل بايد کمترين فشار را به آنها بياوريد. توصيه ما اين است که بعد از حمام، وقتي موها خيس است يا آنها را شانه نکنيد يا با استفاده از يک شانه دندانه پهن آنها را مرتب کنيد.

برس تونل دار: برس‌هاي مربعي شکل که در آنها سوراخي وجود دارد، وقتي براي خشک کردن به کار روند مي‌توانند حسابي به موها حجم دهند زيرا هوا مي‌تواند به‌راحتي زير موها به چرخش دربيايد و تماس بيشتري با موها داشته ‌باشد و آنها را هم زودتر خشک کند و هم پف دهد.

برس پدالي: اين برس تا حدودي شبيه برس کوسن دار است. وجه تمايز آن در نوع کوسن، اندازه و شکل آن است و نسبت به برس کوسن دار، بزرگ‌تر و پهن تر است. مورد استفاده آن بيشتر موهاي بلند و انبوه است، اما اندازه هاي کوچکتر آن براي موي کوتاه و متوسط هم مي تواند به کار برده شود.

برس‌هاي پهن: شکل اين برس‌ها مهم نيست، بيظي و يا مستطيل تفاوتي ندارد. در رابطه با اندازه، هرچه موهايتان بلندتر باشند، بايد از برس بزرگتري استفاده کنيد اما خيلي هم اهميتي ندارد. برس‌هاي بزرگتر، ناحيه‌ي بيشتري را تحت پوشش خود قرار مي‌دهند، و براي همين براي دخترهاي تنبل ايده‌ي خوبي است. اگر برس گرد نداريد، برس‌هاي پهن براي سشوار خانگي خوب هستند. مازا مي‌گويد که اگر روي بدنه برس‌ها سوراخ وجود داشته باشد و يا ابري باشند، بهتر است.

۱۳۹۹ آذر ۲۶, چهارشنبه

نکاتی درباره جراحی زیبایی بینی

نکات طلایی مربوط به کاشت ناخن

 .
به طور خلاصه پیلینگ شامل دو نوع سطحی و عمیق است . در روش سطحی مواد مصرف شده در قسمت سطحی پوست ( اپیدرم ) نفوذ می کنند . در روش عمقی مواد به لایه های عمیق تر پوست نفوذ می کنند . با توجه به هدف و صلاحدید پزشک روش سطحی یا عمیق انتخاب می شود .

روش لايه‌برداري مکانيکي
متداول ترين لايه‌‌برداري مکانيکي، روش ميکرودرم ابريژن است. در اين متد به کمک دستگاهي، پودرهاي اکسيد‌آلومينيوم که نوعي کريستال سخت مي‌باشد، با فشار روي پوست پاشيده مي‌شود و سپس دوباره با يک فشار منفي به داخل مخزن ديگري در دستگاه برميگردد.
اين خراشيدن توسط کريستال‌هاو سپس مکش و ايجاد فشار منفي روي پوست تاثير بسيار خوبي را روي بهبود کيفيت پوست دارد و بيمار احساس رضايتي کامل به دنبال اتمام درمان خواهد داشت.

 
اثر و نفوذ‌ داروهاي پوست بعداز اين عمل، چندين برابر مي‌شود و بنابراين کمک خوبي براي درمان دارويي مانند  رفع لک‌هاي صورت مي‌باشد.

 
اعمال فشار منفي روي پوست صورت سبب آزادسازي موادي در پوست مي‌شود که ساخت کلاژن را تحريک مي‌کند، و در طولاني‌مدت باعث افزايش کلاژن‌سازي پوست و کاهش چين و چروک پوست مي‌شود.

روش لايه‌برداري با ليزر
اکنون ليزردرماني از درمان‌هاي متداول و رايج در مطب‌هاي متخصصان پوست و مو مي‌باشد و کاربردهاي زيادي در درمان بعضي از بيماري‌هاي پوستي مانند ضايعات عروقي (همانژيوم)، ماه‌گرفتگي‌، بهبود زخم‌هاي برجسته و کلوئيد،
رفع جوشگاه‌هاي ناشي از آکنه‌هاي نئوکولتيک، رفع بعضي از لک‌ها مانند کک‌ومک ، لنتيگو(لکه‌هاي قهوه اي رنگي که معمولاً درسنين مياني به بالا در مناطقي مانند صورت و پشت دست‌ها که بيشتر در معرض آفتاب هستند، ايجاد مي‌شود) و جوان‌سازي پوست دارد.

پيلينگ سطحي :

ملايم ترين نوع لايه برداري است که به صورت سرپايي و بدون نياز به بي حسي، با استفاده از فرآورده هاي حاوي يک اسيد رقيق روي انواع پوست ها قابل اجراست. اساساً اپيدرم يا روپوست را مورد عمل قرار مي دهد و در موارد چين و چروک هاي ظريف ناشي از آفتاب، کک و مک، لکه هاي بارداري و تغييرات رنگ پوست، اسکارهاي خفيف آکنه و ضايعات آفتابي خفيف به کار مي رود. پوسته ريزي اندکي به مدت 5-3 روز ايجاد مي شود و يک هفته بعد قابل تکرار است. بايد توجه داشت که آثار مثبت اين نوع پيلينگ چندان محسوس نبوده، قادر به حذف کامل چين و چروک يا لکه هاي پوستي نمي باشد. لذا براي کسب نتايج مطلوب و تکرار آن الزامي است.

پيلينگ متوسط :

اين نوع لايه برداري عميق تر و موثرتر از پيلينگ سطحي بوده و به درم  يا پاپيلر مي رسد و ترميم آن حدود 8-7 روز طول مي کشد و در صورت نياز باليني چند هفته بعد مي توان آن را تکرار کرد. از آنجايي که پيلينگ متوسط موجب سوختگي درجه 2 پوست مي گردد، عوارض آن از نوع قبلي بيشتر است و چند روز استراحت در منزل الزامي است.

احتمالاً بروز درد و تورم خصوصاً در مناطق اطراف چشم وجود دارد هدف از انجام پيلينگ متوسط از بين بردن چين و چروک هاي خفيف تا متوسط تغييرات پيگمانتاسيون و لکه هاي پوستي، ضايعات جدي و ساير آثار دراز مدت ناشي از تشعشات خورشيد است.}

در این مقاله اشاره ای به عمل بینی شده است.